Media

MKB Rotterdam Rijnmond | mei 2019

Binnen haar eigen wereld is Recherchebureau Incognito inmiddels een bekende naam. Ze werkt samen met Ben Zuidema, internationaal gerespecteerd meesterdetective. Over specifieke casussen kan natuurlijk niet gedetailleerd gesproken worden vanuit privacy oogpunt - 'Eén woord is soms al genoeg' - maar spannend is haar relaas ook zonder dat.
Lees meer

Ferry Zandvliet

De aanslagen in Parijs van november 2015 omvatten een zestal terroristische aanslagen in de avond en nacht van vrijdag 13 november 2015. Vijf aanslagen vonden plaats in het 10e en 11e arrondissement van de Franse hoofdstad, een zesde aanslag werd gepleegd in de voorstad Saint-Denis. Ferry Zandvliet doet zijn verhaal van die dag.
Bekijk video

AD | dinsdag 3 september 2019

Haar eerste zaak als privédetective kan Herma Kluin (55) zich nog als de dag van gisteren herinneren. Een man denkt een relatie te hebben met een escortdame en overlaadt haar met de duurste cadeaus. Toch slaat de twijfel op een gegeven moment toe.
Lees meer


De Residentie

Als privédetective doet Herma Kluin onderzoeken voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. ,,Mannen, ook vrouwen, die overspel plegen, voelen zich nog weleens onaantastbaar. Omdat ze met een verliefd hoofd rondlopen of hyper zijn, laten ze onverwacht veel steken vallen.''
Lees meer

AD | dinsdag 14 maart 2017

Op nieuws over opgeloste zaken hoeve we niet te rekenen. Op namen van betrokkenen al helemaal niet. Discretie staat hoog in het vaandel van Herma Kluin, eigenares van recherchebureau Incognito.
Lees meer

Ministerie van Justitie en Veiligheid