Privédetective

Soms is het niet even makkelijk om aangifte te doen bij een politiebureau of wordt er met de aangifte niet dat gene gedaan wat u had verwacht. Of misschien vermoedt u dat er iets gaande is in uw leven en wilt u dit zelf uitzoeken, maar weet u niet precies wat wel en niet mag. Indien dit het geval is, kunt u een privédetective inschakelen bij particulier recherchebureau Incognito. Onze privédetectives beschikken over de juiste bevoegdheden. Zij passen verschillende onderzoeksmethoden toe waarbij wij streven naar een zo optimaal mogelijk resultaat. U kunt een privédetective onder andere inhuren voor afpersing, overspel, oplichting, stalking, vermissing of een alimentatie onderzoek.

Afpersing

De impact van afpersing is enorm groot. Het kan er zelfs voor zorgen dat u te bang bent om hiervan bij de politie aangifte te doen. Wist u dat er op afpersing een gevangenisstraf van 9 jaar staat? Ook is het mogelijk dat de afperser een geldboete krijgt. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de ernst van het gepleegde feit. Reden genoeg om geen genoegen te nemen met het feit dat u afgeperst wordt. Onze privédetectives kunnen u daarbij helpen.

Overspel

Het is niet makkelijk om een onderzoek te starten naar een mogelijk overspelige partner. Het heeft nogal wat emotionele consequenties als uw voorgevoel blijkt te kloppen. Als u dit onderzocht wilt hebben, kunnen onze privédetectives uw vermoeden ontkrachten of u kunt uw overspelige partner confronteren met de bevindingen die zijn gedaan. Zij leggen het overspel zo goed mogelijk vast door middel van observaties. Tevens is het mogelijk om andere technische middelen in te zetten. Uw privacy wordt gegarandeerd.

Oplichting

Er is sprake van oplichting of fraude als iemand producten of geld van een ander individu probeert af te troggelen. Bijvoorbeeld omdat deze persoon zich voordoet als iemand anders of leugens vertelt door middel van slimme trucs. Hij of zij heeft bijvoorbeeld nooit de bedoeling gehad om producten te sturen of diensten te leveren, maar het enige doel van deze persoon is slechts het ontvangen van geld. Bent u slachtoffer geworden van oplichting? Bel ons direct en onze privédetectives kijken naar de mogelijkheden uw verliezen te verhalen en de dader op te sporen.

Stalking

Wordt u structureel en opzettelijk lastig gevallen door iemand waardoor u zich niet meer veilig voelt? Een stalker kan u ongewenst hinderen en speelt een psychologisch machtsspel met u. Dit kan een enorme inbreuk geven op uw vrijheid en het kan er zelfs voor zorgen dat u niet meer naar buiten durft. De politie onderneemt weinig stappen in een vroeg stadium en slachtoffers zijn vaak bang voor wraak na het doen van een aangifte. Een privédetective kan u helpen om bewijs te verzamelen. Daarnaast geeft een detective u tips wat u kunt doen bij stalking voordat het echt uit de hand loopt.

Vermissing

Een vermissing kan tot grote onrust zorgen. Bij ongeveer 80 procent van de vermissingen die worden gemeld, is het binnen 24 tot 48 uur duidelijk waar degene die vermist wordt, is. Bij 20 procent van deze vermiste personen duurt de vermissing langer of wordt de persoon in kwestie niet gevonden. Het motief om een onderzoek te starten kan diverse redenen hebben. Zowel privé als zakelijk. Bijvoorbeeld wanneer iemand met de noorderzon is vertrokken om uit handen te blijven van schuldeisers of vanwege het ontlopen van zijn of haar financiële verplichting. Bent u op zoek naar iemand en lijkt diegene van de aardbodem verdwenen, dan doen onze privédetectives er alles aan om op het juiste spoor te komen om deze persoon terug te vinden.

Alimentatie onderzoek

Het komt regelmatig voor dat iemand onterecht te veel partneralimentatie betaalt. Een alimentatie onderzoek wordt vaak gedaan om bewijsmateriaal te verzamelen welke bruikbaar is bij de rechter om onterechte alimentatie aan te vechten. Als bijvoorbeeld blijkt dat uw ex-partner samenwoont met een nieuwe partner of als uw ex-partner wel in zijn of haar eigen levensonderhoud kan voorzien omdat hij of zij meer inkomsten heeft, dan is er al een kans van slagen. Onze privédetective vergaart zoveel mogelijk informatie die u of uw advocaat kan meenemen bij het herzieningsverzoek van de partneralimentatie.

Wilt u een privédetective inhuren?

Bent u op zoek naar een privédetective voor een van de bovengenoemde zaken? Recherchebureau Incognito is specialist op het gebied van zakelijke en particuliere onderzoeken in binnen- en buitenland. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening als recherchebureau of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch op het nummer 085-8334041. Ons team staat klaar voor al uw vragen en helpt u graag verder.

Naast het inschakelen van een privédetective kunt u bij recherchebureau Incognito ook terecht voor:
Bedrijfsrecherche
Opleiding particulier onderzoeker/privédetective

Ministerie van Justitie en Veiligheid